PREKID PREKO VEZE - pretpremijera | Arsenal Zadar

PREKID PREKO VEZE – pretpremijera

Kazalište Moruzgva predstavlja europski hit “Prekid preko veze“ u zadarskom Arsenalu! Ova neodoljiva komedija bit će izvedena 28. travnja, donoseći vam večer ispunjenu smijehom, neočekivanim obratima i urnebesnim trenucima.
Pripremite se za ulazak u uzbudljivi svijet u kojem postoji neobična agencija specijalizirana za prekidanje veze s vašim suputnikom u vaše ime. Prekid nikada nije ugodan, pa zašto ne platiti nekome da to učini umjesto vas?
Autor Tristan Petitgirard, dobitnik prestižne Molièreove nagrade, donosi modernu verziju romantične komedije prepune smijeha, nesporazuma i neprestanih preokreta. Glavni lik koji je stvorio agenciju angažiran je da prekine vezu s djevojkom za koju otkriva da je bila ljubav njegova života i koja ga je ostavila preko noći bez objašnjenja. Početak je to jedne pustolovine koja će nas voditi iz jednog preokreta u drugi i iz kojeg nitko neće izaći neozlijeđen.
Glumačku postavu čine Matija Šakoronja, Petra Kurtela i Filip Detelić, dobro poznata lica komedije, svi redom nagrađeni prestižnom Nagradom hrvatskog glumišta. Ova iznimna ekipa donosi smijeh i vrhunsku izvedbu pod redateljskom palicom velikog hrvatskog redatelja Krešimira Dolenčića.
Ne propustite priliku za nezaboravno kazališno iskustvo! Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme i pridružite nam se u večeri ispunjenoj humorom i zabavom! 🎉
Vidimo se 28.04.2024. u Arsenalu!
Osigurajte na vrijeme svoje mjesto.
⬇️
Ulaznice su dostupne po cijeni od 13,00 EUR/osoba (parter – slobodno sjedenje)
🔸
▪ Online ulaznice :
🛒 Turneo >>https://bit.ly/4aojFBU
🛒 Eventim >>https://bit.ly/3xuIAVw
🛒 Entrio >> https://bit.ly/3xv9AnP
🔸
▪ Prodajna mjesta
▪ Arsenal Zadar
Pon – pet (09:00 h – 19:00 h) i Sub (09:00 h – 12:00 h)
▪ Hotel Ilirija, Biograd na Moru
Svaki dan (07:00 h – 22:00 h)
TEKST: Tristan Petitgrirard
REŽIJA: Krešimir Dolenčić
IGRAJU: Matija Šakoronja, Petra Kurtela i Filip Detelić
SCENOGRAFIJA: Kristijan Popović
KOSTIMOGRAFIJA: Marta Dolenčić
DIZAJN: Damjan Uzelac
FOTOGRAF: Matea Smolčić Senčar