PREDSTAVA REKORDNE GLEDANOSTI "KOD TITA U RAJU" KONAČNO DOLAZI U ZADAR! | Arsenal Zadar

Predstava “Kod Tita u raju” spada u red najgledanijih komedija u nekoliko posljednjih godina , na prostoru bivše Jugoslavije, a u nedjelju 26.11.2017. u 20h gostuje u ilirijinom Arsenalu.

Glavni protagonisti predstave Andrija Kovač (Josip Broz Tito), Ranko Goranović (Franjo Tuđman) i Marko Vučković (Slobodan Milošević) pune dvorane u Bosni i Hercegovini,  Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, ali i u Njemačkoj i Austriji.

Zbog velikog interesa publike ovaj fenomenalni trio kreće na regionalnu turneju u sklopu koje će gostovati u čak sedam gradova širom BiH, Hrvatske i Slovenije.
Josip Broz Tito uređuje svoj raj zbog drage mu Jovanke, ali ne zna to raditi i preko Googla traži molere. Jave mu se niko drugi do Slobodan Milošević i Franjo Tuđman. Pokušavaju da uvjere Tita da su oni graditelji, a ne rušitelji. Kroz britku satiru,  ovaj komad će vas nasmijati do suza.
Aplauzi publike nakon svake predstave su nam najbolja nagrada, a često nas znaju omesti na sceni i gromoglasnim smjehom – kaže glumac Andrija Kovač.

UIaznice po cijeni od 70 kn možete kupiti od ponedjeljka 13.11. preko sustava Croatia Tickets, i na dan predstave sat vremena prije početka predstave na blagajni Arsenala (broj karata je ograničen).

 

Osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme i budite dio humorističnog spektakla!