KONCERTNI LISTOPAD U ARSENALU | Arsenal Zadar

Centar kulturnih zadarskih zbivanja u listopadu vam sprema koncerte za pamćenje.

Jesensku koncertnu sezonu otvara diva Zorica Kondža uz klapu Cambi 19.10.2018., s početkom u 21h. Bit će to jedinstven spoj glazbenih umjetnika koji će donijeti dašak mora u centar zadarskih zbivanja.
Ne sumnjamo kako će u Arsenalu svojom kvalitetnom izvedbom i šarmom Zorica Kondža i klapa Cambi priuštiti koncert koji će se pamtiti. Karte možete kupiti u Arsenalu (od ponedjeljka do petka od 09.00h -15.00h) po cijeni za parter – 100,00 kn; i VIP – 160,00 kn. Ulaznice za parter također su u prodaji i online preko Ticketshop.hr.

Za sam kraj listopada Ilirijin Arsenal vam priprema koncert godine – koncert Parnog valjka 26.10.2018., s početkom u 22h. Prvi koncert u Hrvatskoj nakon ozdravljenja legendarnog Akija Parni valjak održat će upravo u Arsenalu.
Do sada je publika u Arsenalu uživala u ”unplugged” koncertima, a sad vas čeka još bolji Valjak i to u električnoj varijanti. Presjek više od 40 godina duge karijere, kroz električne izvedbe, nešto je što se treba vidjeti i doživjeti.
Karte za Parni Valjak dostupne su u Arsenalu (od ponedjeljka do petka od 09.00h – 15.00h) po cijeni za parter – 100,00 kn; VIP standard 170,00 kn (uklj.barski stol na galeriji); i VIP premium 230,00 kn (uklj. stol uz ogradu sa sjedećim mjestom). Ulaznice za parter također su u prodaji i online preko Ticketshop.hr.

Kupite svoje ulaznice što prije i nemojte propustiti ovaj jedinstveni doživljaj!

Uskoro otkrivamo cijeli program do kraja godine! Sve novosti pratite na www.arsenalzadar.com