KLASIKA U ARSENALU | Arsenal Zadar

KLASIKA U ARSENALU

Zagrebački solisti 1980-ih imali su najprodavaniji album klasične glazbe u svijetu, ljubimci su španjolskog kraljevskog dvora, a u Beču se za njih kaže: ‘ako želite slušati Mozarta idite u Zagreb‘.
Ove koncertne sezone proslavit će 70. godina kontinuiranog umjetničkog djelovanja, a do sada su održali gotovo 4000 koncerata na svim kontinentima, u najvećim svjetskim centrima i najslavnijim koncertnim dvoranama. Redovito su gostovali na najpoznatijim glazbenim festivalima, a uz njih su muzicirali brojni ugledni solisti.
Zagrebački solisti izvode repertoar koji uključuje barokna, klasicistička, romantička, ali i djela suvremene glazbe, s posebnom pažnjom usmjerenom na aktualizaciju ranijih, ali i predstavljanje mlađih generacija hrvatskih skladatelja. Sedamdeset godina uspješnog djelovanja ovoga renomiranog hrvatskog ansambla klasične glazbe može se zahvaliti brojnim sjajnim glazbenicima koji su, u određenome razdoblju, zauzimali mjesto članova Zagrebačkih solista, a ono što sve članove – prošle, sadašnje i buduće, sasvim sigurno ujedinjuje, jest vrhunska razina i discipliniranost u vještini kojom se bave te nepresušan entuzijazam i ljubav prema glazbi, a napose komornome muziciranju.
▪ Zagrebački solisti 11. studenog nastupit će u koncertnom ciklusu Klasika u Arsenalu.
U izuzetno atraktivnom programu, sastavljenom od poznatih djela gudačke literature, pridružit će im se i proslavljena Zadranka, sopranistica Nela Šarić, jedno od najboljih imena mlade hrvatske operne scene.

▪ Online ulaznice su dostupne odmah:
🛒 https://entr.io/Arsenal_Zagrebacki_Solisti

▪ Ulaznice kupljene u Arsenalu i hotelu Ilirija u Biogradu na Moru do 07. studenog 2023. ostvaruju popust od 15%.

Prodajna mjesta
▪ Arsenal Zadar
Pon – pet (09:00 h – 19:00 h) i Sub (09:00 h – 12:00 h)

▪ Hotel Ilirija, Biograd na Moru
Svaki dan (07:00 h – 22:00 h)

Cijene ulaznica
▪ Parter
23 € – Parter
28 € – Fan pit (parter s barskim stolom bez stolica; obavezna konzumacija paketa pića – definira se prilikom kupovine karata, čeka Vas na stolu na dan koncerta te se tada i plaća)
▪ Galerija
33 € – VIP standard (barski stol bez stolica, od sredine do zida galerije)
40 € – VIP premium (stol sa stolicama, premium zona od ograde galerije do sredine; uvjet minimalno 4 osobe za stolom)

  •  11. studenog 2023. godine u Arsenalu, 20:00 h

* Invalidi u kolicima ulaze besplatno uz 1 osobu u pratnji koja plaća punu cijenu ulaznice.
**Djeca do 12 godina u pratnji odrasle osobe ulaze besplatno.
Za dodatne informacije oko ulaznica obratite se na: info@arsenalzadar.com ili nazovite broj 023/383-556.