FINALE IZBORA MISS HRVATSKE ZA MISS SVIJETA 2017. U ILIRIJINOM ARSENALU | Arsenal Zadar

Bliži se finale najstarijeg izbora ljepote kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu.  Direkcija Miss Hrvatske predstavila je ovogodišnje finalistice koje će se boriti za titulu najljepše.  Djevojke su završile s pripremama u Hotelu Slavonija u Vinkovcima.  Izabrane su tri superfinalistice koje se direktno plasiraju u finalnu večer, a to su Tea MlinarićIvana Grgurević i Paula Hublin.

Ilirija d.d. kao glavni sponzor djevojke će ugostiti 23.09. u Biogradu u Moru, u hotelima Ilirije Resorta, smještenim u samom centru gradske jezgre,  gdje ih očekuje uvježbavanje koreografije i scene, ali i prednatjecanja kategorije ‘Multimedija’, koja će pobjednicu plasirati u superfinale.

Finalna večer održat će se u Ilirijinom event prostoru Arsenalu, u Zadru, 26.09.2017. godine s početkom u 20.00h.

Djevojke će predstaviti najnovije kolekcije dizajnera Marine Lacković- Larie, Ivane JurićAXA Moda by Božica Juraković, Lamarpe,  GalkoJO JO nakit, ChantalHὄgl cipele, Royall Coton i Borovo.  Glavni dizajner večeri bit će Iggy Popović koji je u suradnji Direkcije Miss Hrvatske Kutjeva d.d. napravio humanitarni projekt „ Njegujmo život“  za udrugu Debra.

Završni dio projekta održat će se u multifunkcionalnom prostoru Arsenala gdje će buduća Miss Hrvatske predstaviti svoj humanitarni projekt pod nazivom „ Beauty whit a Purpose „ s udrugom Debra.

Karte uz ekskluzivno mjesto na galeriji Arsenala prodavat će se na ulazu Arsenala na dan događanja od 18.00h. Broj karata je ograničen.

Cijena karte: 100,00 kn