Darko Rundek s turnejom "Apocalypso Now" ovaj petak u Zadru! | Arsenal Zadar

Jedan od najboljih i najcjenjenijih rock autora regije, Darko Rundek koji je vodio iznimno popularan bend Haustor, nakon dugo vremena dolazi u Zadar u sklopu velike turneje “Apocalypso Now“ pokrenute u znak 20 godina od objave prvog Darkovog solo albuma “Apokalipso”.

U okviru velike turneje Darka Rundeka “Apocalypso Now” s limitiranim brojem gradova, čast je pripala i Zadru – Ilirijinom Arsenalu da ugosti Darka Rundeka na samom kraju uspješne koncertne godine ovaj petak, 22. prosinca s početkom u 22.30 sati.

Tako je i za ovaj koncert Rundek okupio glazbenike raznih generacija, od izvrsne dvadesetogodišnje saksofonistice Ane Kovačić i vječnog mladića Igora Pavlice na trubi, preko pripadnika nove zagrebačke scene Roka Crnića (Porto Morto) na basu i bubnjevima, Mire Manojlovića na udaraljkama i vibrafonu, Slivia Biočića na bubnjevima, gitari i basu, do članova Cargo Trija, violinistice Isabel i multiinstrumentalista Dušana Vranića Duce.

‘U izboru pjesama, težište je na slavljeničkom albumu Apocalypso i onim pjesmama unazad tih 20 godina, koje nam danas najviše znače’ istaknuo je Rundek, što se i pokazalo set listama dosad održanih nastupa. Osim ključnih momenata albuma, kao što su ‘Apokalipso’, ‘Grane smo na vjetru’, ‘Tranzit’, ‘More more’, ‘Senor’ ili ‘Štrajk željezničara’ Rundek i njegov bend proći će i kroz neke od najvažnijih pjesama raznoraznih repertoara, od Haustora do Cargo Tria.

Nedavno je objavio i novi singl s Ekipom, Tamni jorgovan, koja je zapravo obrada pjesme Tigidigi Rege iz 2001. s albuma „Ruke“, dakle, u novom ruhu. Pjesma koja vas osvaja na prvu svakako će se pjevati i u Arsenalu!

Ulaznice po cijeni od 90,00 kn za parter dostupne su u Arsenalu radnim danima od ponedjeljka do petka od 9 do 15 sati i online preko Ticketshop.hr.

Vip premium karte po130 kn mogu se kupiti isključivo u Arsenalu.