Božić u Arsenalu uz Tomislava Bralića i klapu Intrade | Arsenal Zadar

Na blagdan Božića, u utorak, 25.12.2018. očekuje Vas već tradicionalni spektakularni koncert Tomislava Bralića i klapa Intrade, koji će i ovog puta uz Tomislava Bralića i već dobro poznat repertoar omiljenih dalmatinskih pjesama i najljepših božićnih skladbi zabavljati publiku u ilirijinom Arsenalu.

Klapa Intrade ove godine je osim prethodno hitova ‘Zalutali pogled’ i ‘Ne mogu te prestat ljubit’ obogatila svoj repertoar s još jednim bezvremenskim hitom „Ne mogu jubav krit“ koju ćete uz ostale hitove, imati priliku čuti u Arsenalu na božićnu noć.

I ove godine Arsenal se potrudio na najbolji mogući način Zadranima i njihovim gostima zaželjeli sretan Božić i Novu godinu, a ima li boljeg načina nego učiniti to tradicionalnim koncertom Tomislava Bralića i klape Intrade?

Budite i vi dio božićne tradicije i ne propustite osigurati karte za najljepši dan u godini uz najljepšu atmosferu u gradu!

Ulaznice potražite u Arsenalu od ove četvrtka 22.11. u terminu od 09.00-15h, i subotom od 09.00h – 12h.

Radno vrijeme ureda Arsenala za prodaju karata (od glavnog ulaza ravno do pozornice pa desno) je od ponedjeljka do petka od 09-15h, subotom od 09-12h.

140,00 kuna za PARTER
200,00 kuna STANDARD (stolovi od sredine do zida-galerija)
260,00 kuna PREMIUM (stolovi uz ogradu-galerija)

Informacije: info@arsenalzadar.com ili na broj telefona: 023 253 821